Senior Financial Planning & Analysis (FP&A) Manager

Vi erbjuder dig möjligheten till ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Som Senior Finance and Planning manager är du med och utvecklar Rambolls affär. Du arbetar aktivt med finansiell planering och styrning på operativ och strategisk nivå för att säkerställa att bolaget uppnår sina kort-, och långsiktiga mål. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett genuint intresse för affären och har en förståelse för hur relevanta KPIer och early indicators kan användas för att styra en verksamhet. Om du är vår nya Senior Finance and Planning Manager - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår centrala finansenhet

Som vår nya Senior Finance and Planning Manager kommer du att vara en del av Ramboll Swedens seniora finansteam och där leda och koordinera arbetet på bolagsnivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda och koordinera Ramboll Swedens finansiella årshjul med budget och kvartalsvisa forecasts
 • Leda och koordinera uppföljning av verksamheten på vecko-, månads- och kvartalsbasis
 • Stödja Ramboll Swedens strategi- och affärsplanearbete från ett finansiellt perspektiv
 • Samordna det finansiella arbetet med Rambollkoncernen
 • Delta i företagsförvärv med finansiell expertis
 • Koordinera och styra processen kring investeringar och business cases
 • Driva affärsförbättrande projekt och åtgärder inom områden hänförliga till ovan

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

 • Ett genuint intresse för Rambolls affär och en vilja att utveckla denna
 • En analytisk förmåga med blicken riktad mer genom vindrutan än i backspegeln
 • En förståelse för att analys och rapportering bara är ett delsteg och att förbättringar och utveckling är det som verkligen räknas
 • En förmåga att få saker och ting att hända och att slutföra uppstartade aktiviteter

Du är en person som trivs med förändring och proaktivt söker innovativa lösningar med betydelsefull inverkan på morgondagens samhälle och våra kunder. Digitalisering, och de värden den skapar, stimulerar dig och du använder insikter, trender och omvärldsanalys för att utveckla dig själv och företaget. Du är framsynt, nyfiken och vågar ifrågasätta status quo. För att du ska känna dig stöttad och kunna uppnå goda resultat söker du en visionär och inspirerande ledare som utmanar dig på daglig basis.

Välkommen till vår Supportorganisation

Rambolls supportorganisation har en avgörande roll för företagets strategiska utveckling. Finans, HR, IT, Juridik, Kommunikation och Facility Management utvecklar och genomför strategier, processer och produkter som är viktiga för den fortsatta utvecklingen av både Ramboll och våra kollegor och kunder.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-04-08.

Deadline 2019-04-07
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW