Softwareudvikler hos Rambøll Stakeholder Intelligence

Kom og bring din viden i spil inden for programmering, når du allerede fra første dag får indflydelse på at designe og udvikle de bedste løsninger. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har en stærk interesse i datalogi og har udvist gode resultater. Er ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig. Er du vores nye Softwareudvikler til Stakeholder Intelligence? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Stakeholder Intelligence afdeling

Som vores nye Softwareudvikler til Stakeholder Intelligence bliver du en del af en afdeling, der udvikler webbaserede løsninger, hvor vi indsamler, behandler og visualiserer mange forskellige typer af data om en organisations interessenter. Vi er specialiserede i indsamling af ”bløde” data i form af holdninger og vurderinger fra interessenter, men kobler det også med ”hårde” data såsom økonomi, fravær, karakterer og lignende. Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag. Vi er en lille afdeling med 17 udviklere primært med datalogisk baggrund, en håndfuld projektledere og en UX-designer fordelt i 4 teams. Arbejdsmiljøet et ungt, dynamisk og fagligt. Stemningen er afslappet og hyggelig. Der er et stærkt sammenhold i afdelingen både i og på tværs af teams, og der er altid nogen, der står klar, hvis du har brug for hjælp. Vi vægter sociale aktiviteter højt og finder ofte tid til en gang bordfodbold, en fredagsøl eller en bytur.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver: i tæt samarbejde med dit team at udvikle på vores produkter eller på nogen af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. I starten vil du bruge det meste af din tid på programmering. I takt med din erfaring vil du kunne vælge i højere grad at fokusere på teknisk design og arkitektur og/eller projektledelse.

Vores løsninger er webbaserede og udviklet i Java. Du vil komme til at arbejde både med frontend- og backendudvikling. Nogle af de teknologier, værktøjer og standarder, du vil møde i dit arbejde, er følgende:

  • React, GraphQL, Apollo, TypeScript, jQuery, Javascript
  • Java, REST, SAML, Hibernate, Git.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

At du brænder for at programmere og lave teknisk design, og du har masser af erfaring fra enten et tidligere job eller fra studie- og fritidsprojekter. Du holder af at lave gode tekniske løsninger, og du har klare holdninger til, hvad der er et godt design og pæn kode.

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: enten uddannet i datalogi, IKT, datamatiker eller lignende med gode resultater Er flydende på dansk i skrift og tale.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 10-02-2019.

Deadline 2019-02-10
Workplace Aarhus

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW