Seksjonsleder -Elektro

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt ledererfaring og forretningsforståelse i en stilling hvor du vil bidra til å tilføre relevante oppdrag i avdelingen. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, samt å sørge for kvalifisert bemanning i våre oppdrag. For denne rollen trenger du relevant elektrofaglig bakgrunn og interesse for og evne til å lede andre mennesker. Er du vår nye Seksjonsleder Elektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Teknisk system avdeling
Som vår nye Seksjonsleder Elektro blir du en del av Avdeling Tekniske systemer i Kristiansand. Vi  er i positiv utvikling, og vi trenger en ny seksjonsleder som kan lede og utvikle seksjonen videre. Stillingen innebærer personalansvar for 14 dyktige medarbeidere innenfor elektroteknikk med høy kompetanse på blant annet byggeledelse, kalkyler, funksjonsbeskrivelse, detaljprosjektering og tidligfaserådgivning. Avdelingen har i tillegg en seksjon for VVS og energifag.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Medarbeidersamtaler og tilrettelegging for faglig utvikling av egne medarbeidere
  • Daglig oppfølging av de ansatte i seksjonen.
  • Tilbudsarbeid og kundeoppfølging
  • Kontakt mot andre avdelinger i Rambøll-gruppen


Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Fagutdanning på høyskole/universitetsnivå eller tilsvarende
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk


I denne rollen vil det være en fordel om du også: har ledererfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må ha relevant elektrofaglig bakgrunn og interesse for og evne til å lede andre mennesker. Erfaring fra rådgivende virksomhet er en fordel.

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur 
Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.
 

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27-01-2019.

Har du spørsmål?
Kontakt  Avdelingsleder Tekniske systemer, Astor Rønnestad +47 91347941

Deadline 2019-01-27
Workplace Kristiansand

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW