VVS rådgiver med ansvar for programmering og scripting

Rambøll ser behovet for å øke fokuset på scripting og programmering, og jobber nå med flere tiltak på dette området. Avdeling VVS, energi og miljø i bygg er i vekst og har vokst fra 28 til 37 rådgivere siste året. Med dette som bakgrunn søker vi deg til en spennende og fremtidsrettet stilling som ny VVS rådgiver med spesialområde på scripting og programmering. Vi søker deg som er en løsningsorientert selvgående person, som kan fungere som rådgiver og utvikler hos oss. Du bør ha god kjennskap til programmering og Revit. Hos oss vil du ta del i et sterkt team som har til ambisjon å være i forkant av utviklingen, samt ha det hyggeligste, beste og sterkeste fagmiljøet. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Oslo.

Om stillingen

I denne stillingen vil du kunne jobbe med spennende, ambisiøse prosjekter, samt utvikle avdelingen og faget videre ved hjelp av scripting og programmering. Du vil bidra med å utvikle verktøy og script for prosjekter for å automatisere prosesser i større grad. Du må ha erfaring fra Revit, Dynamo og Python. Ytterligere erfaring med programmering, for eksempel C++, er en fordel med ikke noe krav. Rambøll har en internasjonal satsning på digitalisering, og du vil naturlig inkluderes i dette. Vi ser også for oss at du sterkt vil kunne bidra til utvikling i regi av våre fagnettverk. Som avdeling samarbeider vi med mange ulike fag på tvers av ulike kontorer i Norge og internasjonalt. Vi er også aktive i nasjonale og internasjonale fagnettverk. Dine hovedoppgaver vil være som VVS rådgiver, som i samarbeid med andre, scripter og utvikler de beste løsningene for framtiden.

Viktige oppgaver vil være:

  • Programmering/scripting
  • Modellering i Revit
  • VVS prosjektering


Av personlige egenskaper ser vi etter deg som er engasjert og er motivert for å utvikle deg i et fremtidsrettet selskap, samtidig som du ser verdien av å skape gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har god VVS-erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du bør ha en genuin interesse for faget, programmering og scripting. Du kan ha erfaring fra konsulentbransjen, entreprenørbransjen, FOU eller fra en byggherreorganisasjon. Du må trives med samarbeid i en dynamisk hverdag. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide i team
  • Evne til å tenke strategisk
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Rambøll tilbyr:
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.


Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.


Vi vil vurdere søkere fortløpende i søknadsperioden.

Velkommen som søker!
Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.
Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Guillermo Duran Moro                                                Emil Nygård

Seksjonsleder                                                               Avdelingsleder

Inneklima og energiteknikk                                        VVS, energi- og miljø i bygg

Rambøll Norge AS                                                       Rambøll Norge AS

454 22 090                                                                    970 41 414

guillermo.moro@ramboll.no                                      emny@ramboll.no

Deadline 2019-01-20
Workplace Oslo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW