Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt kompetanse innen elektrofaget i en stilling hvor du jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglig team. For denne rollen trenger du utdanning i elektro og interesse for, om ikke erfaring i, samferdsels-elektro. Er du vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Elektro avdeling

Som vår nye Rådgivende Ingeniør Samferdselselektro blir du en del av den større avdelingen for elektro, og seksjonen hvor vi spisser oss mot samferdsels-elektro. Vi er i dag en gruppe dyktige ingeniører som jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglige team. Det er stor variasjon på oppdragene og spennende utviklingsmuligheter for de rette personene, både faglig og som oppdragsleder. Vi søker etter både Junior- og Senior Ingeniører. Junior vil møte et fagmiljø hvor du får lære og ta på deg mer ansvar etter hvert. Full opplæring vil bli gitt. Senior vil møte et fagmiljø hvor det er muligheter for å være en pådriver for den faglige utviklingen i avdelingen, samt å være oppdragsleder for prosjekter som eies av avdelingen.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Bidra til utvikling av avdelingens kompetanse innenfor jernbane-elektro
  • Prosjektering av lavspennings- og/eller kontaktledningsanlegg for jernbane
  • Bruk av 3D og BIM i prosjekteringen
  • Delta i prosjekt sammen med fagansvarlig elektro/være fagansvarlig elektro

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannet Sivilingeniør eller Ingeniør Elektro, nyutdannet eller med flere års erfaring.
  • Ønske om å jobbe innenfor jernbane-elektro
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også: liker å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer. Du er også glad i prosjektarbeid og motiveres av å realisere spennende samferdselsprosjekter.  

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur 

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27-01-2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Mats Bjørnerud, tlf: +47 41673034, e-post: mats.bjornerud@ramboll.no

Deadline 2019-01-27
Workplace Oslo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW