Rådgiver – smart mobilitet

Hva betyr smart mobilitet for deg? For oss i Rambøll handler det om menneskenes behov. Sikker og bærekraftig mobilitet for folk og varer. Ny teknologi og nye tjenester kan være verktøy for å gjøre folks valg enklere.

I Rambøll satser vi globalt på smart mobilitet, og vår norske avdeling er en del av vår internasjonale divisjon sammen med avdelinger i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, India og Singapore. Vi vokser, og søker nå en eller flere seniorrådgivere som kan styrke vårt fagmiljø i Tønsberg. Avdelingen har også kontorer i Arendal, Drammen og Oslo, og har oppdrag både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Om stillingen
Hva stillingen vil inneholde vil avhenge av deg som søker. Hvilke styrker har du, og hvordan ønsker du å utvikle deg? Vi trenger noen som har bakgrunn og interesse innenfor avdelingens faglige profil, det vil si oppgaver innenfor mobilitet, trafikk- og transportplanlegging. Eksempelvis mobilitet, trafikkanalyser, kapasitetsberegninger, kollektivtransport, gående, syklende, transportmodeller- og simuleringer, MaaS, skilt- og oppmerkingsplaner, parkering eller varelevering. Gjerne en kombinasjon av flere av disse. Vi ser også for oss at du kan:

  • Delta som fagspesialist og etter hvert oppdragsleder i en- eller tverrfaglige oppdrag
  • Ha kontakt med kundene og markedet
  • Bidra til å utvikle avdelingen
  • Bidra til det gode arbeidsmiljøet i Rambøll


Hvem vi søker
Vi ser etter deg som har faglig interesse og lyst til å skape merverdi for kunden. Vi ønsker at du har relevant utdanning med mastergrad, men har du bachelorgrad vil du også bli vurdert. Det er fint om du har erfaring med å lede prosjekter og utredninger innen trafikk, transport og mobilitet. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til samarbeid på tvers av fag og landegrenser
  • Faglig interesse for smart mobilitet, trafikk- og transportplanlegging
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
  • Nyutdannede oppfordres til å søke!


Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker! Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.
Kandidater vil bli løpende vurdert.

Kontaktperson: Kari Ovesen Haugland, kari.ovesen.haugland@ramboll.no , tlf. +47 92831608

Deadline 2019-01-20
Workplace Tønsberg

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW