Sivilingeniør/Ingeniør byggeteknikk

Byggmiljøet hos Rambøll i Oslo er blant de ledende i rådgiverbransjen og leverer tjenester til både offentlige og private aktører. Vi har de siste årene gjennomført flere store og viktige prosjekter som Nytt Nasjonalmuseum, Fornebu Senter og Kunst- og designhøyskolen i Bergen, som det fremste helhetlige LEAN-prosjektet i Norge. For tiden er vi også en del av Statsbygg sin store satsning innen digitalisering ved at vi har ansvar for prosjektering av deres første Digibygg. For tiden er vi i oppstartsfasen med prosjektering av store prosjekter som nytt Regjeringskvartal, ny kampflybase på Evenes og nytt sykehus i Drammen for å nevne noen. Samtidig opplever vi stadig økende etterspørsel etter våre tjenester fra både private og offentlige kunder innen både nybygg og ROT-markedet. Derfor søker vi nå etter flere rådgivere med erfaring som er interessert i å videreutvikle seg i Rambøll og ta del i våre spennende prosjekter.

Om stillingen
Hos oss vil du bli del av et team med engasjerte og hyggelige kolleger som jobber med et bredt spekter av små og store prosjekter. Vi har mange faglig dyktige medarbeider og jobber i et uhøytidelig og trivelig arbeidsmiljø. Avdelingen har i dag i overkant av 40 medarbeidere fordelt på tre seksjoner, og vi ønsker å styrke oss videre i takt med nye spennende prosjekter. Vi har behov for rådgivere som kan bidra i alt fra mindre rådgiveroppdrag til store komplekse prosjekter. Du vil primært jobbe med rådgiving og prosjektering innen byggeteknikk, og det er en fordel om du har erfaring med prosjekteringsverktøy som Revit, Robot eller FEM-Design.                              


Hvem vi søker
Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgiverbransjen og er positiv og åpen for videreutvikling. Vi verdsetter rådgiverrollen høyt og ønsker medarbeidere som er faglig kompetente, har evnen til å løse tverrfaglige problemstillinger og liker å jobbe i team. Øvrige kvalifikasjoner vi ser etter er:

  • God faglig kompetanse innen konstruksjonsteknikk
  • Erfaring med prosjektering av betong-, stål- og trekonstruksjoner
  • Evnen til å jobbe selvstendig og være ansvarsbevisst
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Kundeorientert og markedsforståelse


Rambøll tilbyr
Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn med høyere livskvalitet. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:
Tommy Hurthi Steinkjer
Avdelingsleder Bygg
Tlf. 95 99 66 63

Deadline 2019-01-20
Workplace Oslo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW