Kiinteistöpalveluiden ja puhtaudenhallinnan asiantuntija (paikkakunta valittavissa)

Haemme kiinteistöpalveluiden tai puhtaudenhallinnan asiantuntijaa kiinteistöjen elinkaaripalveluiden konsultoinnin yksikköömme Tampereelle, Lahteen tai Espooseen. Tehtäväsi voivat koostua rakentamisen puhtaudenhallinnan ohjauksesta tai kiinteistön ylläpidon järjestämiseen, hankintaan ja laadunhallintaan liittyvistä tehtävistä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Yksikkömme tarjoaa näköalapaikan kiinteistön elinkaaren kaikkiin vaiheisiin rakennuksen suunnittelusta kiinteistön ylläpitoon.


Odotamme
Sinulla on kiinteistöpalvelualalle soveltuva AMK-tutkinto ja sinulla on MS Office -ohjelmien perustaidot. Kokemuksesi rakennustyömaiden P1-puhtaudenhallinnasta katsotaan eduksi. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.


Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 20.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2019 alkaen johtava asiantuntija Tarja Andersson puh. 050 4015645.

Deadline 2019-01-20
Workplace Lahti

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW