Praktikant Norrbottniabanan Umeå

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens för att göra skillnad och påverka samhällets utveckling i en positiv riktning. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en examen, eller är under utbildning till ingenjör inom antingen mark, VA, geoteknik, berg, bro eller väg. Om du är vår nya Praktikant till Norrbotniabanan - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet i Umeå

Som vår nya Praktikant till Norrbotniabanan kommer du att vara en del av vår i Umeå där du kommer tillhör mark, VA, geoteknik, berg, bro eller väg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta aktivt i olika projekt, bland annat Norrbotniabanan

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Är under utbildning eller är färdig ingenjör inom mark, VA, geoteknik, berg, bro eller väg
  • Du talar och skriver flytande engelska och svenska betraktas som starkt meriterande
  • För att vi ska kunna erbjuda dig en praktikplats, ska du uppfyller en eller flera av nedanstående kriterier:
  • Du har praktik eller lärlingsperiod inom ramen för din utbildning
  • Du är arbetslös och inskriven vid en arbetsförmedling
  • Ditt nuvarande arbete motsvarar inte din ingenjörsutbildning eller kompetens

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Transport-division

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 07/04/2019 .

Deadline 2019-04-07
Workplace Umeå

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW