Projektledare - installation

Vi söker en projektledare inom installation till vår fastighetsgrupp i Stockholm som är intresserad av att utveckla och driva kundens projekt. Vi tror att du har erfarenhet av installationsledning inom byggprojekt och vill ta ditt nästa steg i karriären på ett globalt företag. Om du är vår nya Projektledare - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som projektledare inom installation kommer du att vara en del av vår enhet inom fastighet och tillhöra avdelningen projektledning i Stockholm. På enheten arbetar idag 11 personer med olika specialistkompetens inom byggledning och projektledning. Vi jobbar idag i en rad olika uppdrag för olika kunder som exempelvis Stockholmshem, Scandinavian Expo och ombyggnationen av Gallerian i Stockholm (Urban Escape). Vi utför uppdrag både ute hos kund, på projektkontor eller på Rambolls kontor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Att leda kundens projekt från tidiga skeden till slutfas inom installation eller vara installationsledare i samverkan med huvudprojektledare
  • Vara specialisten i beställarens projektgruppen
  • Att på ett strukturerat sätt få projektet att gå framåt
  • Att vara en ambassadör för Ramboll ute hos kund
  • Vara en mentor till juniora medarbetare på Ramboll genom att engagera dem i project
  • Följa upp entreprenadens framdrift och svara på de tekniska frågorna från entreprenören


Vi tror att du:

  • Har en akademisk examen eller motsvarande erfarenhet inom el, tele, VVS, styr, hiss eller larm
  • Har minst 5 års erfarenhet av installationsledning
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska


Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga, lyckas du möta du våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Deadline 2019-02-03
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW