Vi söker en Bro- och anläggningskonsult

Vi söker en analytisk och kreativ person som är intresserad av att finna de tekniska lösningarna för våra projekt inom bro och anläggning.  Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med betong- och stålkonstruktioner sedan tidigare – antingen som konsult, entreprenör eller beställare. Om du är vår nya Bro- och anläggningskonsult - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Enheten Bro och anläggningsunderhåll söker nu en person som vill vara i främsta ledet och leda hållbarhetsarbetet för samhället. Hållbarhet är något som genomsyrar hela Rambolls approach på samhällsbyggnad. Vi på Bro- och anläggningsunderhåll hjälper myndigheter och andra anläggningsägare att förvalta det som redan är byggt, vi bistår våra beställare att minska miljöpåverkan och kostnader – vad om inte det är ett hållbarhetstänk?

Som Bro- och anläggningskonsult kommer du att vara en del av vår enhet som är uppdelad i Malmö och Stockholm. Idag är vi elva medarbetare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli:

  • Projektering inom bro- och anläggningsunderhåll.
  • Upprätta ritningar och genomföra hållfasthetsberäkningar
  • Inspektera och besiktiga broar och andra anläggningskonstruktioner
  • Uppdragsledning och effektivisering av arbetsmoment
  • Jobba i främst svenska projekt med kollegor som sitter på andra Rambollkontor runt om i världen
  • Vid intresse jobba med anbud och utvecklingsprojekt.


Vi tror att du:

  • Har minst fem års erfarenhet av projektering eller entreprenad inom något av följande; betong- och stålbroar, betongkonstruktioner, 3D projektering eller analys av befintliga konstruktioner
  • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
  • Har ett genuint intresse av anläggningskonstruktioners function


Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.

Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.
#RambollSverige

Deadline 2019-02-15
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW