Byggledning - Mark

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din kompetens för att få möjlighet att arbeta med utmanande uppgifter i spännande projekt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av byggledning inom mark eller anläggning. Om du är vår nya Byggledare inom mark - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Infrastruktur och Industri

Som vår nya Byggledare inom mark kommer du att vara en del av vår enhet inom Infrastruktur och Industri och tillhöra affärsområdet projektledning i Stockholm. På Infrastruktur och Industri arbetar idag 9 personer med olika specialistkompetens inom byggledning och projektledning. Vi jobbar idag i en rad olika uppdrag som Slussen, Tvärförbindelsen Södertörn och olika uppdrag för Stockholm Stad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Följa upp entreprenadens arbete
  • Ansvara för ekonomi med att granska fakturor, uttag och ÄTor
  • Vara med på byggmöten ute på plats
  • Gå igenom miljö- och kvalitetsdokumentation

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du:

  • Har akademisk utbildning eller examen från yrkeshögskola inom mark eller anläggning
  • Har minst 5 års erfarenhet från att arbeta med byggledning eller arbetsledning inom mark, anläggning, järnväg eller gata
  • Är certifierad i AB/ABT och AMA
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 11-3-2019.

Deadline 2019-03-10
Workplace Stockholm

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW