Projektmedarbejder med 3-8 års erfaring Afløbsteknik og Klimatilpasning

Er du parat til nye udfordringer, og har du lyst til at gøre en forskel på nogle af Danmarks mest spændende og alsidige afvandingsprojekter. Så er det afgjort dig, vi søger til vores hovedkontor i Ørestad, København!

Vores ydelser og viden inden for afløbsteknik og klimatilpasningsområdet bliver stadig mere efterspurgte. Derfor søger vi en projektmedarbejder med 3-8 års erfaring, der kan hjælpe os med at udvikle og løse de fagligt spændende, udfordrende og tværfaglige projekter.

Du vil blive ansat i vores afdeling for afløbsteknik i Ørestad. Afdelingen arbejder tæt sammen med vores øvrige afdelinger på vandområdet i Danmark, ligesom vi arbejder på tværfaglige projekter sammen med vores øvrige kollegaer fra bl.a. infrastruktur, bane og byggeriprojekter, hvor vi bidrager med løsninger til klimatilpasning og afløbsteknisk. Afhængig af de enkelte projekter vil du bl.a. komme til at arbejde sammen med vores landskabsarkitekter, hydrauliske beregnere, trafikplanlæggere, vejingeniører, maskinteknikere, jord- og grundvandsteknikere samt konstruktionsingeniører.

Som en del af Rambøll’s internationale organisation kan der være mulighed for at arbejde på internationale vandprojekter. Vi har kollegaer i stort set alle dele af verden, og vi fokuserer på at dele vores viden og vores ressourcer på tværs af landegrænserne.

Dine ansvarsområder som projektmedarbejder
Du kommer til at indgå i et stærkt fagligt team med opgaver og ansvar inden for blandt andet:

 • Projektering af skybruds- og klimatilpasningsanlæg
 • Projektering af anlæg til lokal håndtering af regnvand (LAR)
 • Projektering af afløbstekniske anlæg til bane- og vejafvanding
 • Projektering af afløbstekniske anlæg til byggeriprojekter
 • Udarbejdelse af entreprenør udbudsmateriale
 • Tilsyn og byggeledelse i udførelsesfasen


?Afhængig af dit erfaringsniveau får du ansvaret for dit eget fagområde på projekterne, og du vil indgå i et Team som forventes at have fokus på styring af ressourcer, tid og økonomi, samt sikre god kommunikation og kvalitet på projekterne. Der vil være mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer på projekterne, samt ved deltagelse i faglige netværk.

Du og dine kompetencer
Du er uddannet ingeniør/konstruktør (eller har arbejdet med afvanding) og har min. 3-8 års erfaring med:

 • Projektering og udarbejdelse af entreprenørudbud af afløbstekniske og/eller anlægstekniske løsninger.
 • Du har lyst til at indgå i teams som projekteringen fra idéfase til aflevering af opgaver
 • Du har lyst til positivt og konstruktivt at dele din viden og erfaring med kollegaer og projektdeltagere
 • Du har gode samarbejdskompetencer og formår at bidrage til positivt teamarbejde
 • Du har kendskab til vandsektoren i Danmark
 • Du er god til at formulere dig på dansk i skrift og tale. Tilsvarende egenskaber på engelsk vil være en fordel.
 • Du trives i et engageret og uformelt miljø, hvor der er fokus på at alle bidrager til et positivt arbejdsmiljø med godt humør og gerne en portion humor


Om at arbejde hos Rambøll
Rambøll ønsker at være den førende rådgivervirksomhed i Danmark. Det kræver de bedste medarbejdere og ledere. Vi sætter derfor en ære i at kunne tilbyde et højt fagligt miljø så den enkelte medarbejder kan styrke sin profil i takt med forretningens udvikling. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter. Vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger.

Interesseret?
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Brian Bryder Rasmussen på bbra@ramboll.dk.
 

Send din ansøgning inden den 15. januar 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Deadline 2019-01-15
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW