Studentmedarbetare

Studentmedarbetare - Brand och Risk

Vi söker en studentmedarbetare som är intresserad av utvecklas inom området Brand och Risk. Om du är vår Brand och Risk-ingenjör - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som studentmedarbetare kommer du främst att arbeta med våra enheter i Stockholm eller Östergötland och vi söker Dig som funderar över att flytta hit efter examen.
Idag finns vi bl.a. i Malmö, Linköping, Norrköping, Stockholm och Lulea.

Det brandskydds- och risktekniska arbetet omfattar att i våra uppdrag hjälpa till med utredning, rådgivning, beräkningar och presentationer. Vi arbetar med de flesta typer av byggnader och anläggningar.

Var och en av dina kollegor har sin unika kompetens vilket bidrar till att vi kan lära av varandra och på så sätt bli starkare tillsammans. Ditt ansvar och dina utmaningar bygger på din vilja och förmåga att växa. Som en del av den större koncernen har vi även möjlighet att lära oss av våra kollegor i andra länder där vi träffas regelbundet och utbyter erfarenheter inom specifika frågeställningar.

Vi vill att du:

  • Studerar till Brand- och/eller Riskingenjör i Lund eller Luleå och närmar dig examen
  • Inspireras av att tillämpa din utbildning
  • Engageras av samarbete
  • Tar ansvar för att göra ”din del” i samarbetet
  • Ser positivt på att börja din karriär i Stockholm, Uppsala, Linköping eller Norrkoping


Ramboll Sverige
Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här
Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant documentation.

Deadline 2019-01-20
Workplace Malmö

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW