Yksikönpäällikkö

Kaupunkien kasvaessa myös liikennejärjestelmiin kohdistuu paineita. Rambollin kansainvälinen Smart mobility -toimiala tarjoaa monipuolisia ratkaisuja kestävän ja älykkään liikkumisen toteuttamiseksi. 150 asiantuntijaamme ratkaisevat päivittäin tulevaisuuden liikkumisen haasteita kokonaisvaltaisesti, yhdistäen vahvan teknisen osaamisen erilaisiin liikennemuotoihin ja vaatimuksiin.

Älykkään liikkumisen toimialaamme kuuluu Suomen lisäksi tiimit muissa Pohjoismaissa, Saksassa, Englannissa, Singaporessa ja Intiassa. Suomessa olemme alan johtava konsulttitoimisto ja kehitämme toimialaa aktiivisesti. Olemme edelläkävijä, jonka menestyksen takana ovat tyytyväiset asiakkaat ja sitoutunut henkilöstö.

Etsimme nyt liiketoimintamme kasvun tueksi ja huippuasiantuntijoidemme luotsiksi suvereenia osaajaa, joka tekee työtään suurella sydämellä.

Tule huippujoukkoomme YKSIKÖNPÄÄLLIKÖKSI kehittämään DIGITAALISTA LIIKETOIMINTAAMME ja johtamaan toimintaamme TAMPEREELLA.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään oman yksikkösi liiketoimintaa. Saat näköalapaikan ihmisten johtamiseen, myyntiin sekä koko toimialan kehittämiseen ja uudistamiseen.  Lisäksi toimit kansainvälisen johtoryhmän jäsenenä.

Odotamme
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta ja osaamista suunnittelun ohjaamisesta ja johtamisesta. Vastaat yksikkösi kannattavuudesta, kehittämisestä ja myynnin kasvusta. Toteutat käytännössä toimialamme toimintasuunnitelmaa ja strategiaa. Työskentelet oman alueesi esimiehenä ja vastaat päivittäisestä johtamisesta. Sinulla on kyky toimia esimiehenä ja olet kunnianhimoinen tavoitteiden asettaja sekä kannustat omaa tiimiäsi pääsemään tavoitteisiin. Pystyt hallitsemaan useita projekteja ja reagoimaan tilanteiden muuttuessa.

Odotamme, että sinulla on näyttöjä ja kokemusta myynnin johtamisesta. Ymmärrät suunnittelutyön aikataulutuksen sekä eri suunnittelualojen riippuvuussuhteiden merkityksen. Lisäksi toivomme, että tunnet suomalaisen liikennealan ja olet aiemmissa rooleissasi toiminut myös digitaalisen liiketoiminnan parissa. Olet henkilöstö- ja asiakaskeskeinen ja pyrit toiminnallasi luomaan asiakasarvoa kaikissa eri vaiheissa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme säätiöomisteisena yhtiönä perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja sekä ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Haluatko sinä olla vaikuttamassa tulevaisuuteen ja luoda yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja? Meillä Rambollissa merkityksellisyys asuu töissämme ja jokaisessa projektissa. Työyhteisönä uskomme yhdessä tekemiseen ja toisistamme välittämiseen, valtuuttamiseen sekä työn iloon ja innostukseen.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smart Mobilityn johtaja Jukka-Pekka Pitkänen, p. +358 (40) 7384190.

Parhaiten tavoitat Jukkiksen ma 10.12. klo 14 -15:30 ja ti 18.12 klo 14:00-15:30

Deadline 2018-12-31
Workplace Tampere

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW