Telesuunnittelija

Haemme telesuunnittelijoita Niittykummun toimipisteeseen.

Etsimme jatkuvasti osaavia telesuunnittelijoita joukkoihimme Espoon Niittykummun sähkösuunnitteluosastolle. Suunnittelukohteemme ovat pääasiassa toimitila- ja julkisrakennuskohteita, sekä niiden saneerausprojekteja aina pienistä projekteista valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK) ja vähintään viiden vuoden työkokemuksen lisäksi kykyä oppia uusia asioita ja työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Olet tarkka, ratkaisuhakuinen ja ulospäinsuuntautunut, sekä hallitset tietokonepohjaiset suunnittelutyökalut (AutoCAD, MagiCad). Kokemus asennustöistä lasketaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 31.12.2018 täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa." Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa Sampsa Kosonen (0400-242641).

Deadline 2018-12-31
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW