Brannrådgiver

For å styrke vårt miljø innen Brannrådgivning, søker vi nå etter en motivert medarbeider til seksjon Bygg ved vårt kontor på Lillehammer. Vårt romslige kontor rett nord for stasjonen på Lillehammer består i dag av 4 seksjoner; Bygg, Tekniske systemer, Areal/Samferdsel og Landskapsarkitektur, med tilsammen rundt 40 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Seksjon Bygg har i dag 8 medarbeidere som arbeider med prosjektadministrasjon, konstruksjonsteknikk og brannteknikk.

Det er for tiden to brannrådgivere tilknyttet Lillehammerkontoret, og vi søker med dette en ny kollega som ønsker å bidra fremover med å bygge opp et sterkt brannfaglig miljø lokalt i Innlandet. Det jobber i dag cirka 40 brannrådgivere i Rambøll Norge AS, og Lillehammer avdelingen har tilgang til nødvendige fagressurser tilknyttet dette brannmiljøet.

Om stillingen

Jobben innebærer selvstendig arbeid, men også i team sammen med andre. Brannfaglig rådgiving kan omfatte risikoanalyser, simuleringsoppgaver, brannprosjektering, analyseløsninger, tilstandsvurderinger, oppfølging på byggeplass mm, avhengig av din bakgrunn, erfaring og interesse. Dersom du også har kunnskap og interesse for oppgaver av annen karakter, f.eks. prosjekteringsoppgaver knyttet til slokkesystemer, eller andre tverrfaglige grensesnitt og spesialiserte arbeidsoppgaver relatert til brannfaget, ønsker vi å tilrettelegge dette for deg.

Stillingen kan også tillegges en rolle som lokal faglig leder for brann, og representere Lillehammer i fagnettverket i Rambøll, avhengig av din erfaring og interesse.

Kontortilhørighet er Lillehammer. Det finnes også mulighet for å benytte andre kontor tilknyttet Rambøll, hjemmekontor ol, for å tilpasse en løsning som fungerer best for deg, og samtidig ivaretar forventingen til vekst av brannmiljøet i Lillehammer. For den rette kandidaten vil vi strekke oss langt i å diskutere en løsning dersom du har behov for det.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring fra rådgivervirksomhet, brannfaglig forskningsvirksomhet og/eller entreprenør. Som person skal du være deg selv, og vil arbeide sammen med mennesker som verdsetter hverandres personlige og faglige integritet.  Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Master/Siv.ing eller Bachelor grad, din totale kompetanse er det viktigste
  • Vi foretrekker at du har minimum 3 års erfaring som rådgiver eller tilsvarende erfaring
  • Må kunne vise til referanseprosjekter m/kontaktpersoner
  • Initiativrik, engasjert og løsningsorientert
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Ansvarlig brannrådgiver Vegard Haugen, tlf.: 917 56 619, mail: vegard.haugen@ramboll.no

Seksjonsleder Per Finborud, tlf.: 934 83 862, mail: per.finborud@ramboll.no

Deadline 2019-01-05
Workplace Lillehammer

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW