Senior Strategy Manager til Sustainability (København / Aarhus)

Kom og bring din energi og viden om sustainability i spil, når du udvikler og fornyer vores metodiske kompetencer i serviceporteføljen inden for sustainability. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har solid rådgivningserfaring med sustainability services, og at du besidder et kommercielt mindset og motiveres af at genere salg. Er du vores nye Senior Strategy Manager til sustainability? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Strategy & Operations afdeling

Som vores nye Senior Strategy Manager til sustainability bliver du en del af Rambølls Management Consultings nordiske enhed ”Strategy & Operations”. Her får du muligheden for at udvikle nye og eksisterende kunderelationer samt at lede projekter med fokus på strategisk rådgivning og bæredygtighed.

Hvorfor er vi anderledes

Vi er mere end 50 konsulenter, der arbejder med strategi, vækst, M&A, innovation og effektivisering for førende private virksomheder og offentlige organisationer. Som en del af et globalt netværk af ekspertise vil du have adgang til en unik og differentieret forståelse af vores kunders industrier og ikke mindst et globalt perspektiv på progressive forretningsideer og nye teknologier - primært med afsæt i Rambølls sektorer: Energi, vand, transport og byggeri. Vi rådgiver både den private og offentlige sektor såvel som forsynings- og energiselskaber inden for forretningsstrategiske områder, operational excellence, transformation og organisationsudvikling m.v.


Hvem vi er, og hvad vi gør

Vi specialiserer os i at give ledere det bedste udgangspunkt for at træffe kvalificerede beslutninger. For mange strategiske beslutninger bliver truffet på et for simpelt grundlag uden de nødvendige indsigter i fx markeder, processer, kernekompetencer eller omkostningsstrukturer. Vi går empirisk og analytisk til værks med vores ydelser inden for strategi- og driftsområdet - og med mere end 14.000 tekniske sektoreksperter verden over trækker vi på en unik markedsindsigt og et globalt kendskab til nyeste teknologier og markedstrends. Dertil kommer, at vi aldrig glemmer den menneskelige faktor. Strategier, fusioner eller andre store organisationsændringer kræver en dyb forståelse for mennesker og organisationskultur. Vores ydelser dækker derfor bredere end klassiske konsulenthuse, og vi skræddersyer vores leverancer ud fra specifikke behov og anvender verificerede metoder til at udvikle klare og bæredygtige anbefalinger og løsninger. 

Du bliver ansvarlig for udvikling og fornyelse af vores metodiske kompetencer i vores services inden for sustainability, og du agerer som Thought Leader for vores Sustainability Center of Excellence og er dermed synlig i branchen og markedet med toneangivende artikler, white papers og morgenmøder inden for emnet.

Du vil også sælge og eksekvere projekter med særligt fokus på bæredygtighed. Vi forventer, at du styrker og udbygger eksisterende kunderelationer samt skaber nye projektmuligheder og kunderelationer inden for vores kerneområder byggeri, transport, vand og/eller energi.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Opsøge salgsmuligheder inklusiv opbygning af egen projektportefølje samt levere salgsarbejde i kombination med andre fra teamet
  • Agere Account Manager og således varetage den helt overordnede projektstyring og/eller ledelse af et eller flere teams – evt. sammen med en stærk projektleder til den daglige projektledelse
  • Kvalitetssikre leverancer og sikre solide strategiske anbefalinger
  • Sparring og kompetencedeling med kollegaer inden for eksempelvis salg og projektledelse

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En proven track record inden for bæredygtighed i forretningssammenhæng, der rækker udover compliance eller CSR
  • Et godt kendskab til Sustainable Development Goals og erfaring med arbejde med disse for kunder/virksomheder i den private såvel som den offentlige sektor
  • Erfaring inden for byggeri, transport, vand og/eller energi i ~ 10 år – enten som konsulent eller i industrien
  • Erfaring med salg af ydelser inden for bæredygtighed
  • En akademisk baggrund og erfaring som projektleder 
  • Flydende på dansk og engelsk i skrift og tale

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er resultatorienteret, har et kommercielt mindset og flair for salg. Du arbejder struktureret og fungerer godt både selvstændigt og som del af et team. Du er analytisk stærk med en evne til at analysere kompleks information og samtidig en dygtig kommunikator, der kan omsætte analyserne til robuste, strategiske anbefalinger. Du kommer med et stort netværk og er i stand til at se og opsøge nye muligheder. Som erfaren strategikonsulent ved du, hvordan man implementerer bæredygtighed både strategisk og operationelt i virksomheder, kender metoderne og ikke mindst værktøjerne til rådighed og deres anvendelse.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 30.04.2019.

Deadline 2019-04-30
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW