Tiesuunnittelun projektipäällikkö

Haemme tiesuunnittelun projektipäällikköä monipuolisiin asiantuntijatehtäviin Liikenneväyläyksikköön Espoon toimipisteeseen. Projektipäällikkönä vastaat omalta osaltasi tarjoustoiminnasta, töiden hankinnasta, asiakaskontakteista ja yhteistyöstä.

Odotamme
Odotamme sinulta diplomi-insinöörin tai insinöörin (AMK) koulutusta tai muuta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta tiesuunnittelun projektipäällikön tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen ja haluat oppia ammatissasi uusia asioita. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Suunnitteluohjelmistojen hallinta sekä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Asiakaslähtöisyys, palveluasenne sekä kirjallisen ja suullisen ilmaisun selkeys ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Tehtäväkenttäsi muotoutuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 6.1.2019. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Emil Matintupa, puh. 050 596 0358.

Deadline 2019-01-06
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW