Tiesuunnittelun pääsuunnittelija

Haemme tiesuunnittelun pääsuunnittelijaa monipuolisiin tiesuunnittelun hankkeisiin Liikenneväylä-yksikköön Espooseen. Pääsuunnittelijana toimit itsenäisesti projektien tiesuunnittelutehtävissä projektipäällikön alaisuudessa ja vastaat oman työsi laadusta. Projektikantamme muodostuu teiden esisuunnittelusta aina rakennussuunnitteluun asti.

Odotamme
Odotamme sinulta insinöörin tai DI:n koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta. Sinulla on oma-aloitteinen ote työhön sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta kykyä hoitaa itsenäisesti oman tehtävänkuvasi asiakokonaisuuksia sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään  6.1.2019. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Emil Matintupa, puh. 050 596 0358.

Deadline 2019-01-06
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW