Senior Project Manager

Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af arkitekter og ingeniører i en global og multidisciplinær rådgivervirksomhed, med et seriøst og højt fagligt niveau, med fokus på ar arbejde med integreret design, viden og udvikling inden for branchens mange discipliner.

Denne unikke afdeling for arkitektur og byudvikling er vokset de sidste par år og består af arkitekter, konstruktører og ingeniører, der beskæftiger sig med alle typer af opgaver, store som små, inden for byggeri og anlæg, herunder nybyggeri, renovering, tilbygning, ombygning, helhedsplaner og nedrivningsprojekter.

Med en tværfaglig tilgang til arkitektur skaber vi rammer for det gode liv - ude og hjemme. Brugerne er altid i centrum for vores arkitektur. Vi skaber visionære løsninger til de mennesker, der skal bruge den arkitektur, vi udvikler. Derfor er empati, innovation og bæredygtighed nøgleord, når vi udvikler fremtidens byggeri.

Dine ansvarsområder som senior arkitekt
Vi søger en dygtig arkitekt, som kan bidrage med realiseringen af vores mange spændende projekter. Du vil agere som projektleder, hvor du søger for at styre dine projekter hele vejen igennem processen og sikkert i mål – i henhold til aftalte tid, kvalitet og økonomi. I din rolle som arkitekt og rådgiver i Rambølls afdeling for Arkitektur og Byudvikling, vil dit hovedfokus være og drive indkommende projekter videre, herunder forundersøgelser og analyser, teknisk bygherrerådgivning og kvalitetssikring af byomdannelsesområder. Du vil få et stort fagligt ansvar og mulighed for at arbejde med flere forskellige interessenter, indenfor industri, bolig og offentlige instanser.

Konkret kan nogle af dine hovedområder være:

Udarbejdelse af skitseprojekter/myndighedsprojekter, visualiseringer, bebyggelsesplaner og grafisk bearbejdning heraf, samt øvrige opgaver på tegnestuen

  • Selvstændigt løse opgaver og bibeholde tætte relationer til kunderne

Dig og dine kompetencer
Du er uddannet arkitekt m.a.a., med mange års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen og har gode evner for grafiske præsentationer, herunder visualiseringer og layouts. Endvidere er du god til at kommunikere både med kunder og samarbejdspartnere, samt videreformidle dine idéer i både skrift og tegninger. Derudover vægtes det ydermere positivt at:

  • Du har et skarpt blik for de gode løsninger i både helheden og detaljen
  • Du er en procesorienteret teamplayer der formår at holde fokus på målsætning og kvalitet i projektet
  • Du har ca.10 års projekterfaring og færdes hjemmevant i byggeriets faser
  • Du har gennemslagskraft og formår at gøre både vores bygherrer og samarbejdspartnere trygge ved dit samarbejde
  • Du behersker engelsk i skrift og tale
  • Gode kunderelationer


Ydermere er du god til at begå dig i samspillet med kunder, interessenter samt mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter, og du bidrager aktivt til at udvikle dine kolleger, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Senior Recruiter Frank Meyler på tlf. 5161 1624.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem snarest muligt ved at klikke på ”apply”.

 

Deadline 2018-12-14
Workplace Aalborg

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW