LVIA- suunnittelun projektipäällikkö

Ramboll panostaa voimakkaasti Kiinteistöt ja rakentaminen–toimialan kehittämiseen ja olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla. Haemme Kylmä-suunnittelun projektipäällikköä Espoon Niittykummun toimipisteeseen. Toimit suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissä monipuolisissa kiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Kohteitamme ovat mm. jäähallit, logistiikka keskukset, toimisto-, hotelli- ja liikerakennukset sekä julkiset rakennukset.

Odotamme
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kylmä-alan koulutusta ja noin 5 - 10 vuoden kokemusta kylmä-suunnittelusta tai urakoinnista ja projektinjohdosta.

Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa ja MagiCAD- ja Microsoft Office -sovelluksien hyvää hallintaa. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja vastuuntuntoista otetta työhön.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Juhana Mikkola 0400 743 228

Deadline 2018-12-31
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW