LVI- suunnittelija

Ramboll panostaa voimakkaasti Kiinteistöt ja rakentaminen–toimialan kehittämiseen ja olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla.

Haemme kylmä-suunnittelijaa Espoon Niittykummun toimipisteeseen. Toimit suunnittelijana monipuolisissa kiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Kohteitamme ovat mm. toimisto-, hotelli- ja liikerakennukset, jäähallit, logistiikka keskukset sekä julkiset rakennukset.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa kylmä-teknistä koulutusta, sekä kokemusta kylmä-suunnittelutehtävistä tai urakoinnista. Hallitset sujuvasti MagiCAD-suunnitteluohjelmiston käytön ja olet kiinnostunut tietomalliperusteisesta suunnittelusta. Arvostamme oma-aloitteista ja vastuullista asennetta omaan suunnittelutyöhön ja henkilökohtaisten monipuolisten taitojen jatkuvaa kehittämistä. Työ edellyttää ryhmätyötaitoja sekä tavoitteellista ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Ramboll työ työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Juhana Mikkola, puh 0400 743 228

Deadline 2018-12-31
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW