Ratasuunnittelija ja rata-asiantuntija (toimipiste valittavissa)

Etsimme suunnittelijoita ja asiantuntijoita Ratasuunnitteluryhmäämme.

Rambollilla toimit suunnittelijana tai asiantuntijana radan suunnitteluun ja rataverkon käyttöön liittyvissä projekteissa. Tehtäväkenttäsi muodostetaan kiinnostuksesi, osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Toimipaikkasi voi olla mikä tahansa Rambollin kattavasta aluetoimistoverkostosta.

Tulevaisuuden ratasuunnittelussa korostuvat asiakasymmärrys, kokonaisvaltainen lähestymistapa sekä kyky yhteensovittaa erilaisia tavoitteita, ratkaisuja ja osaamisalueita. Meillä Rambollissa sinua odottavat innostuneet työkaverit, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi osaavaan ja kehittyvään joukkoomme.

Tarjoamme
Rambollilla pääset mukaan rataosaamisen kasvavaan huipputiimiin. Tarjoamme sinulle vastuullista roolia monipuolisissa projekteissamme, jotka vaihtelevat pienistä selvitystöistä alan suurimpiin monialahankkeisiin. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja vaikuttamaan työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Rambollin kokeneet työkaverit ja laajat koulutusohjelmamme edistävät kehittymistäsi ratasuunnittelijana tai rata-asiantuntijana. Meillä työskennellään joustavasti ja otamme huomioon myös sinun tarpeesi.

Odotamme
Arvostamme ymmärrystä ratasuunnittelusta, yhteistyökykyä sekä kiinnostusta alaan ja itsesi kehittämiseen. Toivomme sinulta kokemusta ja tuntemusta ratasuunnittelusta ja rataverkon käytöstä. Voit olla toiminut alalla vasta vähän aikaa tai jo pidempään. Soveltuva koulutuspohja on insinööri AMK tai diplomi-insinööri. Suunnittelutyössä hyödynnämme tietomallinnusta ja odotamme sinulta valmiutta tulevaisuuden digitaalisiin toimintatapoihin.

Meillä työskennellään yhteistyössä projektipäälliköiden, eri tekniikka-alojen asiantuntijoiden sekä asiakkaiden kanssa. Odotamme, että olet työssäsi aktiivinen ja eteenpäin katsova. Toimit oma-aloitteisesti, itsenäisesti ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Tiivis asiantuntijaorganisaatiomme toimii avoimesti, reilusti, keskittyen olennaiseen ja yhteisen hyvän puolesta.

Haluamme Rambollissa pitää asiakkaistamme hyvää huolta. Tämä näkyy tietysti myös sinun työskentelyssäsi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu säätiöomisteisen yhtiönä vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Meillä Rambollissa merkityksellisyys asuu aidosti töissämme ja jokaisessa projektissa. Työyhteisönä uskomme yhdessä tekemiseen ja toisistamme välittämiseen, valtuuttamiseen sekä siihen, että työssä pitää olla iloa ja siitä saa innostua.

Kiinnostuitko? Tule mukaan osaksi Rambollin ratasuunnittelun huipputiimiä!

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 21.12.2018.

Lisätietoja tehtäviin liittyen saat ratasuunnittelun palvelupäälliköltä Janica Solehmaiselta, puh. 044 377 1460.

Deadline 2018-12-21
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW