LVIA- suunnittelun projektipäällikkö

Ramboll panostaa voimakkaasti Kiinteistöt ja rakentaminen–toimialan kehittämiseen ja olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla. Haemme LVIA-suunnittelun projektipäällikköä Espoon Niittykummun toimipisteeseen. Toimit suunnittelu- ja projektinjohtotehtävissä monipuolisissa kiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Kohteitamme ovat mm. toimisto-, hotelli- ja liikerakennukset sekä julkiset rakennukset.

Odotamme
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa LVIA-alan koulutusta ja noin 5 - 10 vuoden kokemusta LVIA-suunnittelusta ja projektinjohdosta.

Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa ja MagiCAD- ja Microsoft Office -sovelluksien hyvää hallintaa. Arvostamme asiakaslähtöistä ajattelua, ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista ja vastuuntuntoista otetta työhön.

Tarjoamme
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa LVIA-sektorin johtaja Juha Pihlajamäki, puh 0400 441 746

Deadline 2018-12-30
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW