Engageret arbejdsmiljøspecialist med erfaring fra arbejdsmiljø i projekteringen indenfor Energiområdet søges

Vi søger dig som har erfaring fra at arbejde med arbejdsmiljø i projekteringen som faglig rådgiver, vejleder og sparringspartner for eksterne kunder, interne projektledere og fagspecialister og som også har praksis fra arbejdet med at bidrage med arbejdsmiljø og sikkerhedsbeskrivelser i tilbud, primært til projekter indenfor kraftværksindustrien i Danmark og i udlandet.

Er du i stand til at fremme forståelsen for og kvaliteten af arbejdsmiljø- og sikkerhedsarbejdet i alle dele af et projekts projekteringsfaser i henhold til kundens specifikationer, krav i lovgivningen og standarder for ”best practice”?

Har du i tillæg erfaring fra og kompetence inden arbejdsmiljø i udførelsen og international HS/HSE erfaring og dokumenteret træning samt kendskab til kvalitetsarbejde?

Da er du den vi søger som ny kollega og arbejdsmiljø specialist i afdelingen for Civil, Site og QHSE i Rambølls Power division.

Projekter i Rambøll Power

Rambøll Power arbejder primært indenfor kraftværker i Danmark og i udlandet. Vi er en ledende aktør indenfor konvertering af kraftværker fra kul til biomasse world-wide og øger stadig vores portefølje af opgaver indenfor Energi området. I tillæg er vores afdeling involveret i opgaver indenfor arbejdsmiljø- og sikkerhed, både i projektering og udførsel, af projekter indenfor fjernvarme, opførsel af farmaceutiske og kemiske anlæg, hoteller samt andre bygge- og anlægsprojekter.

Arbejdsopgaver og ansvar

Afhængig af opgaven, vil du typisk referere til en kunde, en projektleder, en teamleder eller afdelingsleder. Dine opgaver vil veksle mellem udarbejdelse af arbejdsmiljøbeskrivelser i tilbud, håndtering af arbejdsmiljø i projekteringen samt sparring og rådgivning og vejledning til kunder og deres medarbejdere, andre rådgivere, kollegaer, fagspecialister, projektledere og afdelingsledere.

Du vil have selvstændigt ansvar for at forankre og sikre at hensynet til håndtering af arbejdsmiljø og sikkerhed i projekterne er i henhold til krav i lovgivningen og at du igennem dine metoder, kommunikation og processer sikrer den bedst mulige bygbarhed i projekterne.

Som afdelingens centrale omdrejningspunkt for arbejdsmiljø og sikkerhed vil du også lejlighedsvis blive bedt om at supportere kollegaer i afdelingen med råd, informations og trænings materiel som du udvikler og tilpasser behovet for samt at bidrage til udviklingen af værktøjer og systemer som optimerer vores leverancer til kunderne.

Krav til faglige kvalifikationer

 • Du har en teknisk eller akademisk uddannelse på minimum professionsbachelor niveau eller tilsvarende – retningen kan være samfundsvidenskabelig, ingeniør, humanistisk eller andet. Hvis du dertil har en håndværksbaggrund er det en fordel
 • Du skal være uddannet som arbejdsmiljøkoordinator.
 • Du skal beherske engelsk og dansk (skriftligt/mundtligt) på forhandlingsniveau.
 • Kvalifikationer fra international arbejdsmiljø uddannelse/træning (NEBOSH ol) vil være en fordel

Krav til arbejdserfaring

 • Du skal have indgående kendskab til og brug af dansk arbejdsmiljølovgivning.
 • Du skal have mindst 5 års erfaring fra arbejdet som arbejdsmiljøkoordinator i projekteringen.
 • Erfaring fra internationalt arbejde, gerne arbejdsmiljørelateret, vil være en fordel.
 • Erfaring fra udvikling og gennemførsel af arbejdsmiljø- og sikkerhedsrelaterede kurser og trænings- og informations materiel vil være en fordel.
 • Kendskab til arbejde med kvalitetssystemer og kvalitetsledelse vil være en fordel.

Personlige egenskaber

 • En dygtig kommunikator og resultatorienteret problemløser
 • Du skal være god til at skabe relationer og at løse uoverensstemmelser uden at kompromittere kvaliteten på produktet, kravene i lovgivningen eller de gode relationer til kunder og kollegaer.
 • Din arbejdsstil er vedholdende, udholdende, engagerende og motiverende.
 • Du skaber fremdrift og er selvaktiverende
 • Du skal være struktureret, godt organiseret og kunne prioritere mellem og håndtere mange projekter og henvendelser samtidig.

Afdeling Civil, Site & QHSE

Dit primære ansættelsessted vil være i Rambølls hovedkontor i Ørestad ved København. Da mange af vores projekter er af international karakter kan der være behov for rejseaktivitet udenfor Danmark af kortere varighed.

Du vil blive en del af en afdeling med 35 engagerede, dygtige og erfarne kollegaer, ingeniører, maskinmestre og teknikere med flere, som alle arbejder med opgaver indenfor kvalitet, arbejdsmiljø- og sikkerhed, byggeledelse og fagtilsyn.

Vi er en del af Rambøll Energys Power division som beskæftiger 220 dedikerede fagprofessionelle som dækker områder som projekt design, vedligehold og analyse indenfor kraftværksindustrien i Danmark og udlandet.

Rambøll Energy er en ledende international konsulentvirksomhed indenfor områderne Kraft (Power), Affald-til-Energi (Waste-to-Energy), Vindkraft (Wind) og Olie & Gas (Olie & Gas) som på verdensbasis beskæftiger mere end 1.500 ansatte.

At arbejde i Rambøll

At arbejde i Rambøll er at være en del af en tværfaglig og holistisk organisation. Vi fokuserer på vidensdeling og samarbejde på tværs af kompetenceområder, afdelinger og geografi og vi satser på diversitet blandt vore ansatte. Dette gør os i stand til at løse en bred vifte af projekter og vi er overbevist om at tværfagligt samarbejde leder til bedre kreative og længerevarende løsninger. Dette skaber mange muligheder hos Rambøll, som også investerer meget i udviklingen af de ansatte og tilbyder karrieremuligheder skræddersyet til den enkelte.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, venligst kontakt Senior konsulent Per Bjerre på tlf.: 51 61 56 49 eller afdelingsleder Jens i Arnafirdi Hansen på tlf.: 51 61 83 56.

Vi indkalder løbende til samtale så send os gerne din motiverede ansøgning med CV til os når du er klar.

Deadline 2019-01-04
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW