CAD/BIM Specialist

Rambøll ønsker at styrke udviklingen af vores digitale ydelser. Derfor har vi brug for at styrke vores team af specialister og supportere i arbejdet for at kunne realisere vores mål.

Vi søger en kompetent medarbejder indenfor CAD/BIM og tekniske applikationer.

Har du erfaring med Bentley produkter indenfor anlægningskonstruktioner og lysten til at være med i denne udvikling, så er du måske vores nye kollega.

Dine arbejdsområder som CAD/BIM specialist
I rollen som CAD/BIM specialist vil du sammen med resten af afdelingen være med til at implementere 3D CAD og BIM i Rambøll Transport, Vand og Energi divisionerne bestående af mere end 1.300 medarbejdere i Danmark.

Fokus vil være udbredelse og integration af Bentley applikationer, hvilket indebærer implementering, standardisering, brugersupport samt uddannelse og undervisning af brugerne i bl.a. MicroStation og ProjectWise m.fl.

Dine kompetencer
I dit arbejde med 3D CAD/BIM integration, brugersupport og undervisning skal du kunne arbejde selvstændigt. Det er derfor vigtigt, at du har et højt engagement og har erfaring i at håndtere CAD problemer.

Af faglig karakter forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet ingeniør, konstruktør e.lign.
  • Er stærk i brugen af Bentley CAD/BIM-produkter
  • Har erfaring indenfor anlægskonstruktioner
  • Begår sig sikkert på dansk i både skrift og tale.


Integrated Digital Solutions
Integrated Digital Solutions afdelingen består af ca. 15 dedikerede og passionerede tekniske eksperter. Afdelingen er delt op i fagområderne BIM Byggeri, BIM Infrastruktur, GIS og 3D Scan der alle leverer rådgivning om, træning i og implementering af digitale løsninger af høj kvalitet.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder for Integrated Digital Solutions Jesper Sten Christensen på jesch@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtale, så send din ansøgning.

Sidste frist for ansøgning er d. 16.12.2018.

Deadline 2018-12-16
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW