Examensarbete VA

På Ramböll arbetar samhällsrådgivare inom ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig en stimulerande miljö för ditt examensarbete i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

De examensarbeten som skrivs hos oss genererar nytänkande och utveckling som ofta leder fram till nya innovativa processer som utvecklar oss som företag. Under arbetets gång får du värdefulla erfarenheter och insikter i hur ett globalt konsultföretag fungerar.

Vi söker dig
Just nu söker vi en student inom Samhällsbyggnad/Arkitektur och teknik som vill genomföra sitt examensjobb inom dagvatten och VA-teknik hos oss på Ramböll.

Till denna möjlighet söker vi dig som är intresserad av:

  • Dagvattenkvalitet- Föroreningsanalys

    a)Utvärdering av olika program/metoder för föroreningsberäkningar i dagvatten. Vilka program/metoder används i Sverige och internationellt, och hur väl speglar resultaten verkligheten?

    b)Hur kan resultatet av föroreningsanalysen användas för att bedöma påverkan på recipienten utifrån miljökvalitetsnormer? Skulle föroreningsbelastningen på recipienten kunna minska om föroreningsanalys och reningsåtgärder tillämpades utifrån recipientens avrinningsområde och markanvändning inom avrinningsområdet, jämfört med om de tillämpas som del av detaljplanearbetet vid nyexploatering eller ombyggnation?

Vi söker dig som har ett intresse för dagvatten och VA-teknik och viljan och drivet att utvecklas inom det. Som person ser vi gärna att du är kreativ, ambitiös, noggrann, strukturerad, och tycker om problemlösning.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Var god skriv i din ansökan vilken av frågorna som intresserar dig/er. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Andrea Stigsson. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

Deadline 2018-12-16
Workplace Göteborg

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW