Erfarne ingeniører til opgaver inden for gadesignaler og trafikledelse til vores hovedkontor i Ørestad

Vil du spille en nøglerolle i en række spændende og udfordrende ITS- og signalprojekter? Er æstetik, trafiksikkerhed, funktionalitet og bæredygtighed noget, du brænder for? Så er her en unik mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt trafik- og projekteringsmiljø, der arbejder med alt fra planlægning til detailprojektering, udbud og tilsyn med signalerne. Vi har vundet en række store projekter og rammeaftaler, som gør, at vi har brug for flere erfarne kræfter.

Dine ansvarsområder som ingeniør i Rambøll

I din rolle som ingeniør i vores mobilitet- og trafikplanlægningsafdeling, vil du være med til at udvikle vores planlægningsdel inden for ITS og signaler. Dine arbejdsopgaver vil dække planlægning af signalanlæg, nye anlæg, ændring af eksisterende anlæg, optimering af større netværk af anlæg samt at koble simulering og ITS sammen.

Din rolle i afdelingen vil også kunne inkludere selvstændigt arbejde som projektleder/projekterende på mindre opgaver, eller som ansvarlig projektleder på større opgaver. Dette vil alt andet lige eksponere dig for salgsarbejdet, hvor du vil tage en aktiv rolle over for både nye og eksisterende kunder. Det er derfor vigtigt, at du har nemt ved at skabe og vedligeholde sociale relationer.

Vi er desuden en del af Rambølls globale division Smart Mobility, som betyder et øget fokus på opgaver og udviklingsprojekter i ind- og udland med vores kolleger i andre lande. Derfor vil det være en fordel, at du kan begå dig på engelsk i skrift såvel som i tale.

Ved at blive en del af vores afdeling og globale division får du mulighed for at sparre med fagligt rigtigt stærke kolleger, der holder sig ajour med den faglige udvikling og debat. Du vil blive et værdifuldt medlem af holdet, og det er forventet, at også du bidrager med din faglige ekspertise på komplekse problemstillinger.

Dig og dine kompetencer
Som person nyder du at tænke nyt og få ting til at ske. Du har en proaktiv tilgang til problemløsning på komplekse udfordringer, og du har et stort gåpåmod i forhold til nye opgaver. Qua din erfaring har du opnået en bred viden om forskellige kundegrupper inden for fagområdet, og du har en sans for at sætte kunden i centrum samt på overbevisende vis præsentere projekter til disse.

Vi forventer desuden, at du har viden om signalanlæg og ITS, at du har erfaring med signalanlægsarbejde, erfaring og interesse i signalprogrammering og projektering og har kendskab til RSMP, OCIT, LISA+ m.fl. samt kendskab til forskelligt materiel og styresystemer.

Derudover har du som kandidat:

  • En uddannelse som ingeniør
  • Mindst 7 års erfaring
  • Et indgående kendskab til vej- og udbudsregler

Da du vil skulle arbejde sammen med vores stærke team af projekterende signalfolk, er det ligeledes vigtigt, at du nyder samarbejdet med kolleger i forskellige projektteams samt ikke er bange for at slå over i engelsk.

Bliv en del af Mobility and Traffic Planning i Rambølls hovedkontor i Ørestad
Vores afdeling på Rambølls hovedkontor i Ørestad består af omkring 30 medarbejdere. Vi arbejder med løsningerne fra den første idé til hovedprojekt og med alle aspekter af byudvikling, trafik- og mobilitetsplanlægning, trafiksikkerhed, trafikantadfærd, borgerinddragelse samt kapacitetsanalyser til simuleringer og trafikmodeller.

Nøgleordene for vores ydelser er helhedsløsninger, der forener æstetik, trafiksikkerhed, funktionalitet og bæredygtighed. På kontoret i Ørestad vil du foruden dine 30 kolleger i afdelingen blive en del af et hus bestående af ca. 1.500 dedikerede og fagligt stærke profiler inden for alle Rambølls forretningsområder. Derudover vil du blive en del af en ny stærk global division - Smart Mobility, som giver adgang til dygtige kolleger fra Norden, Tyskland, England, Indien og Singapore.


At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Senior Engineer Lars Jørgensen +45 5161 4506.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Send din ansøgning senest 14. december 2018.

Vi afholder løbende samtaler.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW