Senior projektchef, København

Brænder du for at blive en del af Sjællands stærkeste team inden for veje og anlæg, så skal du søge til Rambøll. Vi har vundet en lang række spændende vejprojekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og ligeledes yderst spændende kommende projekter. Projekterne dækker både nye veje og pladser, genopretningsprojekter, byudviklingsprojekter og anlægsopgaver. Derudover har vi et stabilt samarbejde med flere af vores andre afdelinger i Rambøll, hvor vi bredt udvikler og udnytter vores forskellige kompetencer.

Dine ansvarsområder som senior projektchef
I rollen som udnævnt projektchef vil du få ansvar for både kunder og medarbejdere i Rambøll. Du vil indgå som en del af den daglige ledelse i afdelingen, hvilket betyder, at du vil deltage i lige fra den langsigtede strategiske fastlæggelse til den mere daglige ressourcekoordinering. Hovedfokus vil være at pleje kundekontakt og sammen med projektteamet sikre, at projekterne skaber den rette værdi for kunde og samfund, og du skal kunne samarbejde med dine kolleger i andre afdelinger for at nå fælles mål.

Dine ansvarsområder kunne være:

 • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om opgaver
 • Projektansvar for flere projekter
 • Projektledelse
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Innovation i projekterne
 • Udvikling og vækst af afdelingen

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder i både ind- og udland, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og fagligt stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter.

Du har +10 års erfaring med projektledelse inden for vej, jernbane eller anlæg gerne med erfaring inden for 3D/BIM. Erfaring med projekter uden for Danmark vil være en fordel.

Dine nøglekvalifikationer er:

 • Erfaring med planlægning, udbud og udførelse af veje, jernbaner eller anlægskonstruktioner
 • Gode samarbejdsevner og evner at holde mange bolde i luften
 • Evner at styre projektets tid, økonomi og ressourcer
 • Evner at motivere et hold
 • En vilje til at sikre høj kvalitet fra start til slut

Bliv en del af Rambølls Vejafdeling og en del af Rambølls globale faglige miljø
Hos Rambøll arbejder vi på mange af de største infrastrukturprojekter, bl.a. elektrificering af jernbanen mellem Fredericia og Aarhus, Femern Bælt, Hovedstadens Letbane og på en lang række multidisciplinære byudviklingsprojekter som f.eks. LAR inkluderende veje og projekter omhandlende byomdannelser.

Du bliver en del af afdelingen for Roads and Traffic, Copenhagen, der er hjemhørende i København. Afdelingen består lige nu af 20 stærke kolleger, der har et tæt samarbejde med resten af Rambølls vejafdelinger. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”.

Som afdeling sætter vi en dyd i at være på forkant med udviklingen af afdelingens og medarbejdernes kompetencer således, at vi matcher markedets efterspørgsel bedst muligt. Og at vi derved kan give vores kunder den bedste rådgivning og medarbejderen de bedste forudsætninger.

Vores primære kunder er kommunerne i Hovedstadsområdet, entreprenører samt Vejdirektoratet. Derudover løser vi også projekter i samarbejde med private kunder og projektudviklere.

Vi har i år etableret en ny global organisation, som allerede har sikret os flere spændende projekter internationalt. Der er gode muligheder for at blive en del af disse internationale projekter både fra København, og hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Høgdal Larsen +45 5161 4395.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden den 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW