Ingeniør eller konstruktør med relevant erfaring og interesse for eftersyn, tilsyn og byggeledelse

Trives du bedst med en afvekslende hverdag, som både byder på kontor- og feltarbejde? Motiveres du af at arbejde med havne-, vej- og broprojekter? Så skal du søge til Rambøll.

Dine ansvarsområder

 • Planlægning og gennemførelse af eftersyn
 • Tilsyn og byggeledelse i forbindelse med nyanlæg og reparationsprojekter
 • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om fremtidige opgaver
 • Projekt- og fagkoordinering

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og faglig stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter. Du har 3-6 års erfaring med eftersyn og tilsyn inden for anlæg eller er nyuddannet og har appetit på en meget stejl indlæringskurve.

Vores ideelle nye kollega er team player med følgende faglige karakteristika:

 • Relevant uddannelse som ingeniør eller konstruktør
 • Gerne en håndværksmæssig baggrund
 • Erfaring med eftersyn af bygværker
 • Erfaring med udbud og udførelse af reparationsprojekter
 • Kendskab til de nyeste designværktøjer, Autocad, MicroStation, Civil 3D
 • Gode samarbejdsevner og godt humør trods mange bolde i luften
 • Stor faglig stolthed
 • B-kørekort
 • Kan begå sig på dansk og engelsk i både skrift og tale

Bliv en del af Havne, veje og anlæg i Aalborg
Du vil blive en del af et team, der specielt fokuserer på eftersyn, tilsyn og byggeledelse. Vi samarbejder meget på tværs af fagdiscipliner på projekterne og i hele organisationen i Rambøll. Derfor vil der altid være spændende udfordringer at arbejde med.

Vi er en del af en global organisation, hvilket giver gode muligheder for at komme med på internationale projekter med base i Danmark, eller hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Rytter +45 5161 7497.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Tøv ikke med at sende din ansøgning, idet vi ønsker en hurtig ansættelse.

Deadline 2018-12-14
Workplace Aalborg

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW