Broingeniør til nyanlæg og strategisk vedligeholdelse – Vejle eller Esbjerg

Brænder du efter at blive en del af Syddanmarks stærkeste team inden for veje og anlæg, så skal du søge til Rambøll. Vi har vundet en lang række spændende anlægsprojekter og har stærkt brug for flere kompetente medarbejdere til disse og ligeledes yderst spændende kommende projekter. Projekterne dækker både nye broer, anlægskonstruktioner og eksisterende bygværker, herunder eftersyn og reparationsprojekter.

Dine ansvarsområder som broingeniør
Du vil som broingeniør kunne få roller som projektleder, projekteringsleder eller fagleder, afhængig af dine kompetencer og interesser. Vi har også brug for erfarne projekterende, der selvstændigt eller sammen med gode kolleger i afdelingen og resten af organisationen planlægger, projekterer, udbyder og følger projekterne under udførelsen.

Dine ansvarsområder kunne være:

  • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om fremtidige opgaver
  • Projekt- og fagledelse
  • Projektering
  • Udbud og udførelse af bro- og anlægsprojekter, herunder tilsyn
  • Opgaver omhandlende eftersyn, levetids- og tilstandsvurderinger samt investeringsplaner

Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

Dig og dine kompetencer
Du er en struktureret, kompetent og faglig stærk profil og bidrager derigennem til en effektiv og sikker gennemførelse af vores projekter. Du er god til at planlægge og samarbejde og er professionel i din dialog med kunder og interessenter.

Du har + 5 års erfaring med projektering af broer, anlægskonstruktioner eller reparationsprojekter.

Eller du har 0-5 års anciennitet og en appetit på en meget stejl indlæringskurve.

Dine nøglekvalifikationer er:

  • Relevant ingeniøruddannelse
  • Erfaring med udbud og udførelse af broer/anlægskonstruktioner/reparationsprojekter
  • Gode samarbejdsevner og godt humør med sans for at holde mange bolde i luften
  • En vilje til at sikre høj kvalitet fra start til slut
  • En interesse i at skabe gode relationer

Bliv en del af Rambølls Vej- og anlægsafdeling og en del af Rambølls globale bromiljø
Hos Rambøll arbejder vi på mange af de største jyske infrastrukturprojekter, bl.a. elektrificering af jernbanen mellem Fredericia og Aarhus, ny midtjysk motorvej, VVM for udbygning af E45 og på en lang række øvrige fagligt udfordrende projekter. Du bliver en del af afdelingen for Veje og anlæg, Sydjylland, der er hjemhørende i Vejle og Esbjerg. Afdelingen består lige nu af 25 stærke kolleger, der har et tæt samarbejde med resten af Rambølls bro- og vejafdelinger. Kulturen er hyggelig og helt uformel. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”.

Som afdeling sætter vi en dyd i at være på forkant med udviklingen af afdelingens og medarbejdernes kompetencer således, at vi matcher markedets efterspørgsel bedst muligt. Og at vi derved kan give vores kunder den bedste rådgivning og medarbejderen de bedste forudsætninger.

Vores primære kunder er kommunerne i Sydjylland samt Vejdirektoratet og Banedanmark. Derudover løser vi også projekter i samarbejde med private kunder og projektudviklere.

Vi har i år etableret en ny global organisation, som allerede har sikret os flere spændende projekter internationalt. Der er gode muligheder for at blive en del af disse internationale projekter både ved skrivebordet i Vejle eller Esbjerg, og hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Pia Jakobsgaard-Iversen +45 5161 5605.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden den14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Vejle

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW