Trafikplanlægger med ambitioner søges til afdelingen ’Veje og anlæg, Fyn’

Du vil som trafikplanlægger i afdelingen ’Veje og anlæg, Fyn’ få base i Odense. Vi har brug for en projektmedarbejder, der kan bidrage til at løse vores mange spændende trafikfaglige opgaver for primært kommuner og stat.

Vi er en afdeling under udvikling, og det er en forudsætning, at du trives med at bidrage til afdelingens fortsatte udvikling. Din dagligdag og faglige netværk vil være i Odense, men rammerne for stillingen går på tværs af hele Rambølls organisation. Din succes er således afhængig af evnen til at samarbejde ikke blot med dine nærmeste kolleger, men også på tværs af organisationen.

Dine ansvarsområder
Du skal være fleksibel og parat til at arbejde med infrastrukturprojekter i bred forstand, dog med hovedfokus på:

  • Skitseprojektering af veje, pladser og byrum
  • Trafikanalyser
  • Trafiksikkerhedsprojekter
  • Kollektiv trafik
  • Trafik- og mobilitetsplaner

Vores team arbejder agilt og under stor samhørighed, og den enkelte bidrager til hele teamets succes ud fra en holistisk tankegang. Under disse forudsætninger forventer vi, at du er ambitiøs og derved bidrager til at drive afdelingen mod de rette mål. Du skal motiveres af dynamiske samarbejder i højt tempo.

Kommende kollega: ”Min hverdag består af mange spændende innovative arbejdsopgaver, som konstant udvikler min faglighed. Jeg tilrettelægger selv min arbejdstid i samspil med gode kolleger og kunder. Jeg trives i min afdeling, hvor jeg altid kan regne med opbakning og rum til sjov”.

[Karen Marie Lei, Chefkonsulent]

Dig og dine kompetencer
Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som ingeniør og har 2-4 års erfaring med trafikplanlægning. Det er en fordel, hvis du er CAD-bruger og har kendskab til vejregler, vejudformning, trafikanalyser og trafiksikkerhed. Du skal have ambitioner og lyst til at sætte dit præg på opgaverne.

Vi forventer, at

  • du er fagligt stærk, hvilket gør dig i stand til at løse ofte teknisk komplekse problemstillinger
  • du sætter en ære i at skabe de bedste resultater
  • du har lyst til at sætte dig ind i kundens organisation og udfordringer
  • du kan indgå i en åben og troværdig dialog såvel med kunder som kollegerdu er i stand til at prioritere egen indsats

Bliv en del af Veje og anlæg
Du vil blive en del af et fagligt stærkt miljø i afdelingen ’Veje og anlæg, Fyn’. Vi arbejder med alle typer af opgaver inden for infrastruktur. Omgangstonen er let, og de afvekslende opgaver løses i samarbejde gennem åben dialog og højt niveau af uddelegering. Ledelsen lægger vægt på, at mandatet skal følge ansvaret. Vi arbejder ud fra gensidig respekt og motiveres af at gøre en forskel. Du skal kunne trives med stor frihed og accept af, at dine muligheder skabes af eget engagement. Ledelsen lægger et stort arbejde i at understøtte medarbejdernes udvikling, men det er op til den enkelte at sætte retningen.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll
Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 14.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt management rådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Helle Howe Kjærgaard på +45 5161 4514 tirsdag eller torsdag i tidsrummet 17-19.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Send din ansøgning inden 15. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Odense

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW