LVIA-suunnittelupäällikkö (useita paikkakuntia)

Haemme LVIA- suunnittelupäällikköä johtamaan Pohjanmaan alueen LVIA-suunnittelutiimiä. Voit valita työskenteletkö Seinäjoen, Kokkolan vai Vaasan toimistoltamme käsin. Lisäksi tulet tekemään yhteistyötä ja saamaan tukea Espoon toimistolta.

Suunnittelupäällikkönä tehtäväsi on johtaa Pohjanmaan alueen LVIA-suunnittelutiimiä. Vastaat tiimin laadullisista ja taloudellisista tavoitteista sekä ohjaat tiimin toimintaa hyvän henkilöstöjohtamisen avulla. Tavoitteenasi tulee olemaan myös suunnittelutiimin kasvattaminen Pohjanmaan alueella sekä toiminnan alueellinen kehittäminen. Asiakas on toimintamallimme keskiössä ja teemme päivittäin töitä asiakastyytyväisyyden ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme
Odotamme hakijalta alalle soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (DI/insinööri), sekä usean vuoden kokemusta LVIA-suunnitteluhankkeiden projektipäällikkötehtävistä.  Lisäksi odotamme kykyä hallita asiakokonaisuuksia ja saattaa asiat päätökseen. Odotamme hakijalta hyvää henkilöstöjohtamista ja tiimityöskentelytaitoja. Oletamme, että hakija tuntee nykyaikaiset suunnitteluohjelmat, kuten MagiCad- ympäristön sekä tietomallisuunnittelun. Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" mahdollisimman pian, viimeistään 1.11.2018. Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Markus Tuovinen, puh. 040 529 0255.

Deadline 2018-11-01
Workplace Vaasa

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW