Katu- ja kunnallistekniikan pääsuunnittelija ja suunnittelija

Haemme katu- ja kunnallistekniikan pääsuunnittelijaa ja suunnittelijaa alue- ja kunnallistekniikan yksikköömme Espooseen. Tärkeimmät tehtäväsi ovat katu- ja kunnallisteknisten suunnitelmien laatiminen ja projektitoiminta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektien laatuun ja tietomallinnukseen liittyvät asiat. Yksikkömme hankkeet ovat pääasiassa katu- ja kunnallistekniikan ja aluesuunnittelun tehtäviä. Suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI tai Ins. AMK) ja vankan teknisen osaamisen lisäksi kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Pystyt vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta sekä kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Sinulla on kokemusta infra-alan suunnitteluohjelmistoista (Novapoint tai Terra) ja aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Vastavalmistuneet huomioidaan myös haussa.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa” viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Riku Gabrielsson, +358 (40) 5298840.

Deadline 2018-12-31
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW