Rakennesuunnittelija

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen Rakennetekniikan joukkueeseemme innokkaita ja kehittymishaluisia rakennesuunnittelijoita uudis- ja korjausrakentamishankkeisiin.

Suunnittelijana toimit projektipäällikön kanssa tiiviissä yhteistyössä ja vastaat kokemuksesi ja taitojesi mukaisista suunnittelukokonaisuuksista.

Odotamme
Odotamme sinulta rakennesuunnittelukokemusta, alalle soveltuvaa koulutusta (DI, RI tai Ins. YAMK/AMK) sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on kokemusta tietomallipohjaisesta rakenne- ja/tai valmisosasuunnittelusta, omaat hyvät tiimityöskentelytaidot sekä olet asiakaslähtöinen ja yhteistyöhenkinen. AutoCAD- ja laskentaohjelmistojen hallitseminen katsotaan eduksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään keskiviikkona 31.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jyrki Isokääntä, puh. 0400 548 947.

Deadline 2018-10-31
Workplace Jyväskylä

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW