Junior VVS-konstruktör till Karlstad

Vi söker en lyhörd och engagerad person som är intresserad av att arbeta självständigt och i grupp med projektering och utredningar i såväl större som mindre uppdrag inom området VVS. Vi tror att du har några års erfarenhet av VVS arbetet för att lyckas i detta jobb. Om du är vår nya Juniora VVS konstruktör - klicka på knappen ”Ansök här” nedan.

Som VVS-konstruktör kommer du att vara en del av kontoret i Karlstad. Vi är i dag ca 45 medarbetare varav 12 inom VVS. Vi har ett nära samarbete, både med andra teknikgrenar på kontoret och VVS-enheter i andra delar av landet.

Vi erbjuder:

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom VVS-teknik och vi behöver dig som är nyfiken och vill ta till dig nya kunskaper inom yrket.

Vi tror att du har erfarenhet från:

  • Några års erfarenhet som konstruktör inom VVS
  • En civil- eller högskoleingenjör med relevant inriktning för tjänsten
  • Goda kunskaper i engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Ramboll Sverige

Vi på Ramboll fokuserar på att skapa tekniska lösningar som har en positiv inverkan på människors vardag. Tillsammans med 1900 medarbetare placerade på 28 orter runt om i Sverige skapar vi innovativa lösningar som adderar ett mervärde till människa och samhälle. Vi kallar det Engineering for life. Vårt arv och våra värderingar ger oss också stödet att utmana, ifrågasätta och hitta nya vägar framåt.

Ansök här

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Ansök med ditt CV, personliga brev och relevant dokumentation.

#RambollSverige

Deadline 2019-01-06
Workplace Karlstad

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW