Sähkö- ja telesuunnittelija

Haemme sähkö- ja telesuunnittelijoita Seinäjoen toimipisteeseen.
Toimit suunnittelijana monipuolisissa kiinteistöjen uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeissa. Kohteitamme ovat muun muassa terveydenhuollon kohteet, toimisto-, hotelli- ja liikerakennukset ja julkisten projektikohteiden suunnittelutehtävät.

Odotamme
Odotamme sinulta sähköalan koulutusta (DI / insinööri) ja kokemusta sähkö- ja/tai telejärjestelmien suunnittelutehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Hallitset sujuvasti AutoCAD ja MagiCad-suunnitteluohjelmistojen käytön sekä olet innostunut BIM-suunnittelusta tai olet erikoistunut esimerkiksi keskus-, piirikaavio- tai tele- ja turvasuunnitteluun.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia projekteja, nykyaikaiset työmenetelmät, erinomaiset koulutusmahdollisuudet, viihtyisän ja nuorekkaan työympäristön, asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään  sunnuntaina 31.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön päällikkö Jukka Kinnunen 040 5514925.

Deadline 2018-10-31
Workplace Seinäjoki

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW