Erfaren ingeniør eller bygningskonstruktør med lyst til at arbejde med eksisterende byggeri

Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af teknikere i en global virksomhed med et højt fagligt niveau og med fokus på viden og udvikling inden for byggeri.

Afdelingen Renovering & Bygningsfysik består af ingeniører og konstruktører, og beskæftiger sig med alle typer opgaver indenfor den eksisterende bygningsmasse, herunder renovering, tilbygning, ombygning og nedrivningsprojekter.

Dine ansvarsområder som byggeteknisk rådgiver
I din rolle som rådgiver i Rambølls afdeling, Renovering & Bygningsfysik, Aarhus - vil dit hovedfokus være på forundersøgelser, projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring. Du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige renoveringsprojekter, hos både private og offentlige kunder. Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, og du vil som rådgiver være en del af Rambølls relationer til kunden fra start til slut. Du vil samtidig indgå i et fagligt team af teknikere, hvor sparring og faglig udvikling er nogle af nøgleordene. Konkret vil nogle af dine opgaver være:

  • Tilstandsvurderinger, 1- og 5 års eftersyn, bygningssyn og vedligeholdelsesplaner
  • Bygningsundersøgelser (fugtmålinger, skimmelsvamp undersøgelser, termograferinger, radonmålinger mv)
  • Materialeteknologi og betonteknologi
  • Projektledelse/projektering af renoverings- og nedrivningsprojekter
  • Vedligeholde egne kunderelationer


Afhængig af din faglige profil og interesse, vil der også være mulighed for at beskæftige sig med bygningsfysik og bærende konstruktioner eller for at specialisere sig indenfor andre bygningsfysiske emner.

En typisk arbejdsuge vil omfatte en stor variation af arbejdsopgaver og projekter. Du vil typisk være væk fra kontoret 20-25 % af din arbejdstid, da du vil arbejde på projekter i hele Jylland og Fyn.

Dig og dine kompetencer
Du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør, med mere end 5 års erfaring fra rådgiver- og/eller entreprenørbranchen. Det er et krav, at du har et kørekort til personbil, og derudover vægtes det positivt at:

  • Du har en håndværksmæssig baggrund
  • Du behersker engelsk i skrift og tale
  • Du har erfaring fra renoveringsbranchen, herunder erfaring med materialeteknologi og betonteknologi eller bygningsfysik


Du har stærke etablerede kunderelationer. Du er engageret og har forståelse for de skiftende roller som rådgiver i forskellige projektsammenhænge og er god til at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter og du bidrager aktivt til sparring med dine kolleger, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

I Renovering & Bygningsfysik er vi 40 engagerede kollegaer, fordelt på to lokaliteter, henholdsvis København og Aarhus. Du vil blive en del af en nyere afdeling i Aarhus, som vil skulle udvikle sig de kommende år. Fagligt vil der være en tæt tilknytning til kollegaerne i København, hvor der jævnligt afholdes fælles faglige temadage med faglig sparring og udvikling. Samlet er vi et meget varieret team aldersmæssigt, med en pæn fordeling af begge køn. Der en et godt sammenhold, og vi afholder jævnligt sociale arrangementer, herunder en teknisk ekskursion hvert andet år, som typisk bringer os uden for landets grænser.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Birch på tlf. 5161 5455.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling. De bedst kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart den rette kandidat er på plads og tilbydes ansættelse.

Deadline 2018-12-31
Workplace Aarhus

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel:+44 20 7631 5291
Fax:+44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW