Chefkonsulent til Rambøll i Århus – Renovering & Bygningsfysik

Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af teknikere og rådgivere i en global virksomhed med et højt fagligt niveau og med fokus på viden og udvikling inden for ingeniørbranchen.

Denne unikke afdeling for renovering og bygningsfysik er vokset enormt de sidste par år og består af ingeniører og konstruktører, der beskæftiger sig med alle typer af opgaver, store som små, inden for den eksisterende bygningsmasse, herunder indeklimaundersøgelser, materialeteknologi, bygbarhed, granskning, renovering, tilbygning, ombygning og nedrivningsprojekter.

Afdelingen i Aarhus har en tæt relation til afdelingen for Renovering og Bygningsfysik i Ørestad i København. Aarhus afdelingen er under kraftig udvikling, hvilket du vil bidrage positivt til i tæt samspil med dine kolleger i Aarhus og København.

Dine ansvarsområder som chefkonsulent
I din rolle som rådgiver/tekniker og chefkonsulent i Rambølls afdeling for Renovering og Bygningsfysik, vil dit hovedfokus være på bygningsundersøgelser herunder forundersøgelser og analyser, teknisk bygherrerådgivning og kvalitetssikring af renoveringsstrategier og faglighed. Du vil få et stort fagligt ansvar og mulighed for at arbejde med flere forskellige renoveringsprojekter, hos private virksomheder og offentlige kunder.

Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, og du vil som rådgiver have ansvaret for Rambølls relationer til kunden. Du vil ikke have personaleansvar da alle i afdelingen refererer til afdelingslederen. Som chefkonsulent vil du dog indgå i ledergruppen i afdelingen og være med til at præge afdelingens strategi og det faglige team af teknikere, hvor sparring og faglig udvikling er nogle af nøgleordene.

Du vil bl.a. arbejde med specielle bygningsfysiske analyser, vurdering af årsag til skader, granskning af byggetekniske problemstillinger samt vurdering og undersøgelser i forhold til materiale- og betonteknologi afhængigt af din faglige profil/interesse.

Konkret kan nogle af dine opgaver være:

 • Kunderelationer
 • Projektledelse af renoverings- og nedrivningsprojekter
 • Kortlægning af miljøfarlige stoffer i bygninger
 • Indeklimaundersøgelser
 • Levetidsvurdering af materialer/ materialeteknologi
 • Diverse bygningsundersøgelser til vurdering af bygningens ”helbredstilstand”
 • Udarbejdelse af renoveringsstrategier for komplicerede bygningskonstruktioner
 • Konstruktioner, herunder fx statisk virkemåde


En typisk arbejdsuge vil omfatte en stor variation af arbejdsopgaver og projekter. Du vil typisk være væk fra kontoret 20-40 % af din arbejdstid, da du vil arbejde på projekter i hele Jylland og Fyn. Derfor er det et krav du har kørekort.

Dig og dine kompetencer
Du er ideelt set uddannet bygningsingeniør med mange års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen og derudover vægtes det ydermere positivt at:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring med syn- og skønssager
 • Du behersker engelsk i skrift og tale
 • Du har erfaring fra renoveringsbranchen, herunder erfaring med bygningsfysik, indeklimaundersøgelser, materialeteknologi og betonteknologi
 • Gode kunderelationer


Du er engageret og har forståelse for de skiftende opgaver som rådgiver i forskellige projektsammenhænge.

Ydermere er du god til at begå dig i samspillet med kunder, interessenter samt mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter, og du bidrager aktivt til at udvikle dine kolleger, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Anders Birch på tlf. 5161 5455.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling. De bedst kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart den rette kandidat er på plads og tilbydes ansættelse.

Deadline 2018-12-31
Workplace Aarhus

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW