Rakennetekniikan työmaapalveluiden asiantuntija Espooseen ja Tampereelle

Haemme rakennetekniikan yksikköömme kokenutta ja monipuolista osaamista omaavaa työmaan rakenneinsinööriä Tampereelle ja Espooseen.
 
Työskentelet merkittävissä rakennesuunnitteluhankkeessamme ja olet pääosin työmaalla rakennetekniikan asiantuntijana. Toimit tiiviissä yhteistyössä toteutus ja suunnitteluorganisaation kanssa. Tehtäviisi kuuluu tarkastaa ja tukea hankkeen rakennesuunnitelmien mukaista toteutusta, toimia linkkinä toteutusorganisaation ja rakennesuunnitteluryhmän välillä sekä ottaa kantaa työmaalla eteen tuleviin rakenneteknisiin kysymyksiin. Pääset näkemään suunnittelun ja oman ratkaisukykysi tulokset konkreettisesti sekä vaikuttamaan positiivisesti rakentamisen etenemiseen.

Odotamme
Odotamme sinulta vankkaa rakennesuunnittelun kokemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (DI/ RI / Ins. AMK). Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, olet tarkka ja sinulla on hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.
 

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään sunnuntaina 21.10.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Aki Vuolio, puh. 041 5102 105.

Deadline 2018-10-21
Workplace Espoo

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW