Projektledende og projekterende sikringsingeniør til Rambøll

Kunne du tænke dig at blive en del af en velfungerende signalafdeling hvor kvalitet, innovation og faglig udvikling er i højsædet. Vi oplever kraftig vækst, og sikringsområdet i Rambøll er i rivende udvikling, hvorfor vi søger flere nye kolleger. Rambøll arbejder på nogle af de største signalprojekter, både lokalt i Danmark, men også internationalt, hvor vi arbejder på tværs af teknologier lige fra nyeste ETCS og fuld elektronisk interlocking til ældre eksisterende relæbaserede sikringssystemer samt grænseflade mellem disse systemer.

Dine ansvarsområder som sikringsingeniør

Som sikringsingeniør i Rambøll kommer du til at arbejde med fagprojektledelse og projektering og bliver en væsentlig part i at drive og videreudvikle vores fagområde inden for sikring og signalområdet. Dine opgaver vil spænde over ny projektering, ombygninger og udvidelser af eksisterende anlæg. Planlægning, projektering og tilsyn af mindre og større opgaver inden for signal- og sikringsanlæg bliver også en del af din arbejdsdag.

Helt konkret vil din hverdag kunne bestå af opgaver inden for:

  • Fagprojektledelse og detailprojektering af sikringsanlæg
  • Udarbejdelse af relevant teknisk dokumentation
  • Bidrage til udarbejdelse af stadieplaner og programfaserapporter
  • Deltagelse i risikoanalyse og identifikation af relevante tiltag
  • Tilsyn og deltagelse i test og ibrugtagninger

Ved at blive en del af Rambøll, vil din hverdag være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil indgå i et fagligt stærkt og engageret miljø, der spænder over nyuddannede medarbejdere med den nyeste viden fra universiteterne til meget erfarne medarbejdere, der har arbejdet med området i mange år.


Din baggrund

Du er ingeniør eller har en tilsvarende teknisk baggrund og har specifik erfaring som rådgiver, entreprenør, leverandør eller infrastrukturforvalter inden for signal-/sikringsteknik. Du har gode samarbejdsevner og har evnen til at omsætte din tekniske viden til værdiskabende rådgivning for dine kunder. Du formulerer dig klart på dansk og engelsk såvel i tale som i skrift.
 

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Om Rambøll

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 13.000 medarbejdere. Vi har en global tilstedeværelse med en stærk repræsentation i Norden, Storbritannien, Nordamerika, Mellemøsten og Asien-Stillehavsområdet. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for at kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for områderne: Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning. Læs mere på www.ramboll.dk. Følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Michael Kegel på +45 5161 4330.
Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.
Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Sidste dag for ansøgning er 14. december 2018.

Deadline 2018-12-14
Workplace Copenhagen

Ramboll

Ramboll
240 Blackfriars Road
London SE1 8NW
United Kingdom
Tel: +44 20 7631 5291
Fax +44 845 299 1610

Mail: london@ramboll.co.uk

Company registration

Company registration

Ramboll UK Limited. Registered in England & Wales. Company registration no. 03659970. Registered office: 240 Blackfriars Road, London SE1 8NW